
Chinese ColeSlaw
Ingrediënten
1 Chinese kool, in dunne ringen gesneden2 el rijst/wijnazijn
1 el sesamzaadjes, geroosterd
2 tl gembersiroop
1 stevige peer, in blokjes
2 el koolzaadolie
1 tl sesamolie
½ rode peper, heel fijn gesneden

Dit is een recept van chef-kok Pepijn.
Het kan niet simpeler, meng alle ingrediënten behalve de kool en de peer, breng op smaak met peper en zout. Schep dit dan rustig door de peer en de kool. Even laten staan en smullen maar, bijv. heerlijk bij (vega)saté.
Ingrediënten
2 el rijst/wijnazijn
1 el sesamzaadjes, geroosterd
2 tl gembersiroop
1 stevige peer, in blokjes
2 el koolzaadolie
1 tl sesamolie
½ rode peper, heel fijn gesneden


Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!
