Snijd de kippendijfilet in stukjes. Meng de stukjes met de maizena, zodat ze rondom met een dun laagje bedekt zijn. Klop de oestersaus, sojasaus, rijstazijn, honing en 1 eetlepel water door elkaar en zet apart.
Snijd de ui in parten. Snijd de knoflook en gember in dunne reepjes. Snijd de paksoi in brede repen. Houd de stengels en bladeren apart.
Verhit de olie op hoog vuur in een wok of ruime koekenpan. Bak hierin de kip rondom goudbruin, in 3-5 minuten. Schep de kip uit de pan. Voeg de ui, knoflook en gember toe en roerbak 2-3 minuten. Voeg de kip en paksoistelen toe en roerbak 2-3 minuten. Voeg het gemengde sausje met de oestersaus toe en breng al roerbakkend aan de kook. Roerbak nog 2-3 minuten, tot de kip gaar is en de paksoi beetgaar is. Voeg dan de paksoibladeren, taugé en cashewnoten mee en roerbak nog 1 minuut tot alles warm is. Breng op smaak met zout en peper en serveer direct.
Tip: voor een vegetarische variant kun je in dit recept de kip goed vervangen door blokjes stevige tofu of tempeh.