Chinese koolsalade met walnoten*
Meer info over Chinese kool
Dit recept is steeds weer verrassend lekker!
Ingrediënten
500 gr Chinese kool, in smalle reepjes1 appel of 2 mandarijnen, in stukjes
75 gr rozijnen
80 gr walnoten, grof gehakt
6 el olijfolie
3 el citroensap
3 el sinaasappelsap
2 tl zachte honing
2 tl mosterd
zout en peper
Was de rozijnen en laat ze een kwartiertje wellen in lauw water. Meng Chinese kool met rozijnen. Voeg het fruit toe. Rooster de walnoten even in een droge pan en meng ze door de salade. Klop van de overige ingrediënten een dressing en meng deze door de salade. Laat de salade minimaal een kwartiertje staan om de dressing er in te laten trekken.
Ingrediënten
500 gr Chinese kool, in smalle reepjes
1 appel of 2 mandarijnen, in stukjes
75 gr rozijnen
80 gr walnoten, grof gehakt
6 el olijfolie
3 el citroensap
3 el sinaasappelsap
2 tl zachte honing
2 tl mosterd
zout en peper
1 appel of 2 mandarijnen, in stukjes
75 gr rozijnen
80 gr walnoten, grof gehakt
6 el olijfolie
3 el citroensap
3 el sinaasappelsap
2 tl zachte honing
2 tl mosterd
zout en peper
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!