Courgette in pittige kokossaus met kabeljauw
Meer info over Courgette

Verhit 1 eetlepel olie in een pan en bak de courgette 2 minuten op hoog vuur. Voeg de peper, kokosmelk en citroenplakjes toe. Fruit het zachtjes, ongeveer 5 minuten. Bestrooi intussen de vis met zout en peper. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de vis goudbruin en gaar. Serveer de courgette met de vis. Lekker met rijst erbij.

Ingrediënten

2 courgettes, in plakjes
200 ml kokosmelk
1 rode peper, fijngehakt
3 plakjes citroen
500 gr kabeljauwfilet
3 el olie
 

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?