Crostini met boerenkool en ansjovis
Meer info over Boerenkool

Meng de olie met knoflook. Snijd een stokbrood in dunne sneetjes. Bestrijk ze met de knoflookolie en rooster ze in een hete grillpan aan beide kanten goudgeel en krokant. Pureer in een keukenmachine de boerenkool met een scheutje water. Verdeel de boerenkoolpuree over de sneetjes brood en leg er enkele dunne reepjes ansjovisfilet op.

Ingrediënten

gestoofde boerenkool (zie recept op deze site)
1 stokbrood
2 el olijfolie
1 teentje knoflook, geperst
10 ansjovisfilets
 

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?