Felgroene dressing
Met deze felgroene dressing maak je van elke salade een feestje. Ook heerlijk om te dippen met rauwe groenten.
Ingrediënten
2 el tahini (sesampasta)½ teen knoflook
1,5 el appelciderazijn
1 el limoensap
1 bosui
een handvol peterselie
80 ml olijfolie
zout en peper
Snijd de ui en peterselie grof. Doe de knoflook, peterselie, tahini, azijn, bosui en limoensap in een blender of keukenmachine en meng het tot een pasta. Voeg beetje bij beetje de olijfolie toe, tot een gladde groene dressing ontstaat. Breng op smaak met zout en peper.
Ingrediënten
½ teen knoflook
1,5 el appelciderazijn
1 el limoensap
1 bosui
een handvol peterselie
80 ml olijfolie
zout en peper
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!