Was de paksoi en snijd in reepjes. Fruit de ui in wat olie. Fruit de paksoi even mee en laat het onder af en toe omroeren 10 minuten smoren. Snijd de feta in stukjes en roer het samen met de crème fraîche door de kool. Laat nog een paar minuten stoven tot de feta gesmolten is. Roer de knoflook erdoor en breng op smaak met peper. Lekker met rijst.
Feta-paksoi*
Meer info over Paksoi
Ingrediënten
1 struik paksoi1 ui, fijngesneden
100 gr feta
4-6 el crème fraïche
peper
1 teen knoflook, geperst
Ingrediënten
1 struik paksoi
1 ui, fijngesneden
100 gr feta
4-6 el crème fraïche
peper
1 teen knoflook, geperst
1 ui, fijngesneden
100 gr feta
4-6 el crème fraïche
peper
1 teen knoflook, geperst
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!