Pureer de frambozen met een foodprocessor, staafmixer of vork. Klop de frambozenpuree met alle andere ingrediënten tot een dressing. De dressing is in de koelkast 2-3 weken houdbaar en altijd lekker bij een frisse, groene salade.
Frambozen-balsamicodressing
Meer info over Dressing
Ingrediënten
4 el verse of diepvriesframbozen175 ml neutrale olie, zoals zonnebloemolie
3 el balsamicoazijn
1 tl honing
1 tl dijonmosterd
zout en peper
Ingrediënten
4 el verse of diepvriesframbozen
175 ml neutrale olie, zoals zonnebloemolie
3 el balsamicoazijn
1 tl honing
1 tl dijonmosterd
zout en peper
175 ml neutrale olie, zoals zonnebloemolie
3 el balsamicoazijn
1 tl honing
1 tl dijonmosterd
zout en peper
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!