Rasp de schil van de sinaasappel en pers de helft uit. Meng het sap en de geraspte schil met de mosterd en yoghurt. Breng op smaak met wat zout en peper. Verse fijngehakte dille, bieslook of peterselie naar smaak is ook lekker door deze dressing. Lekker bij gerookte vis.
Frisse sinaasappeldressing
Meer info over Dressing | Sinaasappel
Ingrediënten
1 sinaasappel1 tl mosterd
1,5 dl (Griekse) yoghurt
zout en peper
Ingrediënten
1 sinaasappel
1 tl mosterd
1,5 dl (Griekse) yoghurt
zout en peper
1 tl mosterd
1,5 dl (Griekse) yoghurt
zout en peper
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!