Frittata met raapstelen*
Meer info over Raapstelen

Bak ui en rozemarijn 5-6 minuten in 2 el olie. Snijd de raapstelen in grove stukken en bak ze met wat zout en peper al omscheppend 3-4 minuten mee met de ui. Laat de raapstelen in een zeef uitlekken. Klop de eieren los met zout, peper en voeg munt, peterselie, kaas, broodkruim en raapstelen toe. Verhit 2 el olijfolie met de boter in een koekenpan en schenk het eimengsel in de pan. Laat dit op zacht vuur bijna stollen. Keer de frittata en laat ook de andere kant stollen. Lekker met versgebakken brood en boter. 

Ingrediënten

1 ui, fijngesneden
een paar rozemarijnnaaldjes
4 el olijfolie
2-3 bosjes raapstelen, worteltjes verwijderd
zout & peper
8 eieren
1 el fijngesneden munt
3 el fijngesneden bladpeterselie
40 gr geraspte Parmezaanse kaas
2 el gedroogd broodkruim
20 gr boter

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?