Snijd de butternut in schijven. Bestrooi de schijven met peper en zout en eventueel kruiden naar wens. Bak de schijven 10-15 in de olie tot ze zacht beginnen te worden. Reken 1 tot 2 schijven per persoon. (De schijven kunnen op deze manier als vleesvervanger worden gegeten, maar natuurlijk ook gewoon als groente bij bijvoorbeeld rijst)
Gebakken butternutschijven*
Meer info over Butternut
Ingrediënten
1 butternutolie om in te bakken
kruiden naar wens
zout en peper
Ingrediënten
1 butternut
olie om in te bakken
kruiden naar wens
zout en peper
olie om in te bakken
kruiden naar wens
zout en peper
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!