Gegrilde grapefruit
Meer info over Grapefruit

Lekker voor bij een ontspannen ontbijtje.

 

 

Verwarm de grill van je oven voor. Halveer de grapefruit. Snijd met een dun scherp mesje de grapefruitpartjes los langs de schil en velletjes (maar haal ze er niet uit), zodat je ze er straks makkelijker uit kunt lepelen. Verdeel de honing over de snijkanten van de grapefruithelften en bestrooi met een klein beetje kaneel. Grill de grapefruit 4-5 minuten, tot de honing licht gekarameliseerd is. Wij eten de grapefruit het liefst warm.

Ingrediënten

1 grapefruit
2 tl honing
een snuf kaneel

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?