Verwarm de grill van je oven voor. Halveer de grapefruit. Snijd met een dun scherp mesje de grapefruitpartjes los langs de schil en velletjes (maar haal ze er niet uit), zodat je ze er straks makkelijker uit kunt lepelen. Verdeel de honing over de snijkanten van de grapefruithelften en bestrooi met een klein beetje kaneel. Grill de grapefruit 4-5 minuten, tot de honing licht gekarameliseerd is. Wij eten de grapefruit het liefst warm.
Gegrilde grapefruit
Meer info over Grapefruit
Lekker voor bij een ontspannen ontbijtje.
Ingrediënten
1 grapefruit2 tl honing
een snuf kaneel
Ingrediënten
1 grapefruit
2 tl honing
een snuf kaneel
2 tl honing
een snuf kaneel
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!