Gegrilde scampi’s met dilleboter

Meer info over Dille

Ingrediënten

20 scampi's
4 satéprikkers
100 gr roomboter
1 el fijngehakte dille
2 tl citroensap
zout
Week de satéprikkers in water zodat ze niet verbranden tijdens het grillen. Laat de boter buiten de koelkast op kamertemperatuur komen. Meng dille, citroensap en zout door de boter. Leg de boter weer in de koelkast zodat deze weer hard wordt. Rijg de scampi's aan de satéprikkers. Grill de scampi's in enkele minuten gaar in een grillpan of op de barbecue. Serveer deze met de dille-citroenboter. Geef er lekker vers gebakken stokbrood bij.

Ingrediënten

20 scampi's
4 satéprikkers
100 gr roomboter
1 el fijngehakte dille
2 tl citroensap
zout
 

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?