Klop de azijn met zout en peper. Voeg hier de olie, het uitje en de geraspte gember aan toe. Deze dressing maakt van iedere salade iets speciaals en is goed te combineren met paksoi, sperziebonen en wortels.
Gemberdressing
Ingrediënten
2 el rijstazijn6 el olijfolie
1 fijngesneden lente-uitje
1 el geraspte gemberwortel
zout en peper
Ingrediënten
2 el rijstazijn
6 el olijfolie
1 fijngesneden lente-uitje
1 el geraspte gemberwortel
zout en peper
6 el olijfolie
1 fijngesneden lente-uitje
1 el geraspte gemberwortel
zout en peper
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!