Gemberthee*
Meer info over Gember

Als er in ons gezin maar iemand verkouden is of er dreigt griep...........tijd voor gemberthee!! Goed aan het begin van de herfst, op koude dagen of als je buik van slag is.

Overgiet de plakjes gember (gewoon met schil) met heet water. Laat 2 minuten (of langer) trekken, druk de plakjes een beetje uit met een lepeltje en je hebt een heerlijke, verwarmende thee.

Ingrediënten

2 plakjes gember met schil (ongeveer 1/2 cm dik)
1 kop heet water

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?