Geroosterde meiraapjes en worteltjes
Meer info over Meirapen

Verwarm de oven voor op 180°C. Boen de worteltjes en meiraapjes schoon en snijd de meiraapjes in partjes van 1 cm dik, laat de worteltjes heel. (Reken circa 200 gram groente per persoon). Meng er de olijfolie, zout en een paar takjes rozemarijn door. Leg ze in een enkele laag in de braadslede en rooster ze knapperig en goudbruin in circa 50 minuten. Lekker geserveerd met een andijviestamppotje.

Ingrediënten

400 gr meiraapjes
400 gr worteltjes
2-3 el olijfolie
zout
paar takjes rozemarijn

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?