Verwarm de oven voor op 220°C. Schep de pompoen of leg de schuitjes in een braadslede en meng de overige ingrediënten erdoor. Rooster 25 minuten tot de pompoen goudbruin en zacht is.
Geroosterde pompoen*
Meer info over Pompoen
Ingrediënten
1 kg pompoen, geschild, zaden verwijderd, in blokjes van 3 cm of in "schuitjes"1 el gehakte verse rozemarijn
2 el olijfolie
geraspte schil en sap van 1 citroen
Ingrediënten
1 kg pompoen, geschild, zaden verwijderd, in blokjes van 3 cm of in "schuitjes"
1 el gehakte verse rozemarijn
2 el olijfolie
geraspte schil en sap van 1 citroen
1 el gehakte verse rozemarijn
2 el olijfolie
geraspte schil en sap van 1 citroen
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!