Geroosterde wortelpeterselie*

Meer info over Wortelpeterselie

Ingrediënten

wortelpeterselie
olijfolie
peper en zout uit de molen
tijm of rozemarijn (of beiden)

Verwarm de oven voor op 180°C. Was de wortelpeterselie en snijd in de lengte in repen van 2-3 cm. Spreid uit op een met olijfolie ingevette bakplaat. Maal er peper en zout over en bestrooi met tijm/rozemarijn naar smaak. Schenk er nog wat olijfolie over en roer door. Rooster de groenten in 20-30 minuten gaar. Draai de groenten tijdens het roosteren af en toe om.  

Eigenlijk alle knolgroenten kunnen op deze manier geroosterd worden: pompoen, pastinaak, rode bieten, wortel enz. Door voor een mengsel van deze groenten te kiezen, maak je er een gevarieerd en kleurrijk gerecht van!

Ingrediënten

wortelpeterselie
olijfolie
peper en zout uit de molen
tijm of rozemarijn (of beiden)

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?