Gestoofde wortelpeterselie*
Meer info over Wortelpeterselie
Schil de wortelpeterselie met een dunschiller. Snijd in duimdikke, ronde plakjes. Zet een beetje water op in de pan. Voeg peper en zout en een klontje boter toe. Stoof de wortelpeterselie beetgaar in circa 20 minuten.

Ingrediënten

wortelpeterselie
klontje boter

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?