
Glutenvrije appelcrumble
We hebben een nieuw kookboek; 'River Cottage, Our Favourite Ingredients & How to Cook Them A to Z'. Een fantastisch uitgebreid en inspirerend eerbetoon aan alle prachtige ingrediënten die de natuur ons geeft. Hieruit komt ook het recept van deze glutenvrije appelcrumble, die wordt gemaakt met kastanjemeel, wat een heerlijk nootachtige smaak geeft.
Ingrediënten
Dessert 4-6 personen:800 gr goudreinetten
300 gr handappels
½ citroen
100 gr kristalsuiker
100 gr kastanjemeel (natuurvoedingswinkel)
75 gr koude boter
25 gr pompoenpitten
zout

Ingrediënten
800 gr goudreinetten
300 gr handappels
½ citroen
100 gr kristalsuiker
100 gr kastanjemeel (natuurvoedingswinkel)
75 gr koude boter
25 gr pompoenpitten
zout


Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!
