Grapefruit-rozemarijn mocktail

Meer info over Grapefruit

Ingrediënten

4 kleine glaasjes:

20 ml limoensap
1½ el agavesiroop (of honing)
1 el kristalsuiker
5 takjes rozemarijn
½ grapefruit
150 ml roze grapefruitsap
150 ml bruiswater
2 handjes ijsklonten

Breng in een klein pannetje het limoensap met 20 ml water, agavesiroop, suiker en 1 takje rozemarijn aan de kook en roer tot de suiker is opgelost. Laat volledig afkoelen. Verwijder daarna de rozemarijn

Doe in elk glaasje een takje rozemarijn en een dun plakje grapefruit. Doe de ijsklontjes in een kan en schenk de siroop, het grapefruitsap en het bruiswater erbij. Roer alles door elkaar. Verdeel over de 4 glaasjes en serveer direct lekker koud.

 

Ingrediënten

4 kleine glaasjes:

20 ml limoensap
1½ el agavesiroop (of honing)
1 el kristalsuiker
5 takjes rozemarijn
½ grapefruit
150 ml roze grapefruitsap
150 ml bruiswater
2 handjes ijsklonten

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?