Guacamole
Meer info over Avocado

Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees eruit. Hak het vruchtvlees grof en doe in een kom. Snijd de ui, peper en tomaat in fijne blokjes en voeg toe aan de kom met avocado. Hak de koriander en voeg ook toe. Knijp de limoen erover uit en voeg de olijfolie toe. Prak het geheel tot een grove, smeuïge saus die niet helemaal glad hoeft te zijn, dus prak niet té fanatiek door. Breng op smaak en garneer met nog wat koriander.

Ingrediënten

2 rijpe avocado’s
2 tomaten
1 rode peper
½ rode ui
1 limoen (of 2 als ze niet zo sappig zijn)
eventueel 10 gr koriander
1 el olijfolie
zout en peper

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?