Herfstsla
Ingrediënten
1 krop (rode eikenblad)sla4 geitenkaasjes
honing
walnoten, geroosterd
walnotenolie
peper en zout
rode wijnazijn
Snijd de sla grof en doe in een kom. Klop een dressing van de walnotenolie, peper en zout en rode wijnazijn. Sprenkel over de sla en schep voorzichtig om. Verdeel de sla over 4 borden. Schuif de geitenkaasjes op een bakplaat met bakpapier onder de grill en laat een beetje smelten. (Bakpapier kan in brand vliegen, dus niet te dicht onder de grill). Smelt niet te veel, zodat de kaasjes nog nét als één geheel van het bakpapier geschept kunnen worden. Schep de kaasjes op de sla en schenk wat honing over de kaasjes. Garneer met de geroosterde walnoten.
Ingrediënten
4 geitenkaasjes
honing
walnoten, geroosterd
walnotenolie
peper en zout
rode wijnazijn
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!