Maak een dressing door de rode wijnazijn te mengen met de olie. Klop hier vervolgens de honing, rode peper, rozemarijn en citroenschil door. Als u niet van zeer pittig houdt, kunt u de rode peper weglaten en vervangen door wat zout en peper naar smaak.
Honing-rozemarijndressing
Meer info over Dressing
Ingrediënten
2 el rode wijnazijn6 el olijfolie
2 tl honing
1/4 rode peper, zeer fijngesneden
2 tl rozemarijn
1/2 citroen, schil geraspt
Ingrediënten
2 el rode wijnazijn
6 el olijfolie
2 tl honing
1/4 rode peper, zeer fijngesneden
2 tl rozemarijn
1/2 citroen, schil geraspt
6 el olijfolie
2 tl honing
1/4 rode peper, zeer fijngesneden
2 tl rozemarijn
1/2 citroen, schil geraspt
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!