Kaasomelet met champignons*
Meer info over Champignons
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Klop in een kom de eieren los met de melk en roer er wat peper, zout en geraspte kaas door. Verhit de 1 eetlepel olie in een wok en roerbak hierin de champignons en uien 5 minuten. Verhit de rest van de olie in een koekenpan, giet hierin het eimengsel en bak er een omelet van. Leg de omelet op een schaal. Roer de azijn, peterselie, wat peper en zout door de champignons en schep dit op de omelet. Klap de omelet dubbel.

Ingrediënten

400 gr kastanjechampignons
2 uien, in dunne ringen
6 eieren
1 dl melk
100 gr geraspte kaas
1 el azijn
2 el gehakte peterselie
2 el olijfolie
zout en peper

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?