Knolselderijstamppotje met winterpostelein
Meer info over Knolselderij

Schil de knolselderij en de aardappelen en snijd in stukken. Kook samen gaar. Voeg 200 ml warme melk toe en stamp met de boter tot een smeuïge puree. Stamp er de appel en postelein door. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi bij het serveren met geroosterde hazelnoten of de uitgebakken spekjes.

 

 

Ingrediënten

1 knolselderij
200 gram aardappelen
200 ml melk
100-200 gram winterpostelein
25 gram boter
1 appel, in stukjes
zout en peper
geroosterde hazelnoten of (niet vega) uitgebakken spekjes

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?