Leg de komkommer in een vergiet, bestrooi met zout en laat ze ongeveer 10 minuten uitlekken en dep ze vervolgens droog. Schep de komkomer in een kom met de fijngesneden bosui en meng er dille, room en witte peper naar smaak door. Lekker bij gebakken vis.
Komkommer-dille-roomsalade*
Ingrediënten
1 komkommer, in dunne reepjes1 bosui, fijngesneden
1 el dille, fijngehgakt
2 el crème fraïche
zout en peper
Ingrediënten
1 komkommer, in dunne reepjes
1 bosui, fijngesneden
1 el dille, fijngehgakt
2 el crème fraïche
zout en peper
1 bosui, fijngesneden
1 el dille, fijngehgakt
2 el crème fraïche
zout en peper
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!