Klop een dressing van de karnemelk, zure room, mayonaise, dragon, mosterd en knoflook uit de pers. Breng op smaak met peper en zout. Meng de sla, de komkommer en de ui door elkaar en meng de dressing erdoor.
Komkommer met karnemelk-dragondressing*
Meer info over Komkommer
Ingrediënten
75 ml karnemelk1 el zure room
1 el mayonaise
1 el dragon, fijngehakt
1/2 tl mosterd
1 teentje knoflook, geperst
1 komkommer, in plakjes
1 kleine rode ui, in ringen
eventueel slamix
zout en peper
Ingrediënten
75 ml karnemelk
1 el zure room
1 el mayonaise
1 el dragon, fijngehakt
1/2 tl mosterd
1 teentje knoflook, geperst
1 komkommer, in plakjes
1 kleine rode ui, in ringen
eventueel slamix
zout en peper
1 el zure room
1 el mayonaise
1 el dragon, fijngehakt
1/2 tl mosterd
1 teentje knoflook, geperst
1 komkommer, in plakjes
1 kleine rode ui, in ringen
eventueel slamix
zout en peper
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!