Komkommeryoghurt
Meer info over Komkommer

Deze dip is lekker bij een broodje falafel of bij een bietenburger. (Recept bietenburgers op onze site).

Doe de geraspte komkommer in een vergiet of zeef en bestrooi met zout. Laat 20 minuten uitlekken. Spoel de komkommer af en droog af met een schone theedoek. Meng de komkommer met de yoghurt en de citroensap. Voeg naar smaak peper en zout toe. (Met een teentje geperste knoflook erdoor is het ook heerlijk!)

Ingrediënten

½ grof geraspte komkommer
300 gram dikke yoghurt
1 el citroensap
peper en zout

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?