Koolraaphutspot*
Meer info over Koolraap

Ingrediënten

350 gr koolraap, geschild en in stukjes
150 gr savooiekool, in reepjes
250 gr aardappelen, geschild en in blokjes
1 kleine ui, in stukken
1 el boter
200 ml groentebouillon
1 laurierblaadje
een snufje nootmuskaat
zout en peper

Fruit de ui, koolraap en savooiekool in de boter. Voeg de aardappels, groentebouillon en het laurierblaadje toe. Voeg nootmuskaat, peper en zout toe en laat de groenten op matig vuur gaar worden. Stamp de groenten tot een puree. Lekker met worst of (vegetarische) gehaktballetjes.

Ingrediënten

350 gr koolraap, geschild en in stukjes
150 gr savooiekool, in reepjes
250 gr aardappelen, geschild en in blokjes
1 kleine ui, in stukken
1 el boter
200 ml groentebouillon
1 laurierblaadje
een snufje nootmuskaat
zout en peper

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?