Koolraapschnitzels
Meer info over Koolraap

Deze koolraapschnitzels kunnen ook heel goed gemaakt worden met knolselderij. Die schnitzels smaken iets pittiger. 

Dit is een recept van abonnee Hennie.

Snijd de koolraap in plakken van ca. 1,5 centimeter. Schil de plakken en kook ze 10 minuten in de bouillon.

Laat ze uitlekken. Haal de plakken door het geklopte ei en door het paneermeel en bak ze in wat olie of boter tot ze goudbruin zijn.

Ingrediënten

koolraap
groentenbouillon om de koolraap in te koken
1 of 2 eieren
paneermeel
olie of boter

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?