Snijd de kool fijn. Snijd de komkommer in plakjes. Snipper de ui. Laat het blikje maïs uitlekken. Snijd de tomaten in kleine stukjes. Doe de taugé in een vergiet en giet er kokend water over en laat uitlekken. Meng alle ingrediënten in een ruime kom. Voeg peper, zout, yogonaise en een scheutje azijn toe en meng alles goed door elkaar. Zet tot gebruik in de koelkast.
Koolsalade met taugé*
Ingrediënten
1/2 spitskool (circa 250 gr)250 gr taugé
1/2 komkommer
1 rode ui
1 blikje maïs
2 tomaten
6 el yogonaise
peper en zout
scheutje azijn
Ingrediënten
1/2 spitskool (circa 250 gr)
250 gr taugé
1/2 komkommer
1 rode ui
1 blikje maïs
2 tomaten
6 el yogonaise
peper en zout
scheutje azijn
250 gr taugé
1/2 komkommer
1 rode ui
1 blikje maïs
2 tomaten
6 el yogonaise
peper en zout
scheutje azijn
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!