Rasp de wortel grof. Pluk de boerenkoolsprouts van de stengel af. Verwijder de kontjes van de raapstelen en snijd de raapstelen in stukken. Snijd de lente-uien in diagonale dunne dingetjes. Snijd de rode peper in dunne reepjes.
Meng de bloem, maizena en zout door elkaar. Klop in een grote kom ei, water en miso door elkaar. Voeg het bloemmengsel toe en klop tot een glad beslag. Voeg alle groenten toe aan dit beslag en meng het geheel goed door elkaar.
Verhit een dun laagje olie in een koekenpan (met een diameter van zo’n 25 centimeter). Voeg een derde van het groentebeslag toe aan de pan, verdeel het over de bodem en druk het met een spatel plat. Bak de pannenkoek in 3-5 minuten per kant goudbruin en knapperig. Het omdraaien moet voorzichtig gebeuren zodat de pannenkoek niet uit elkaar valt. Wij doen dat net zoals dat je een tortilla maakt. We leggen een groot bord op de pan, draaien de pan om en schuiven de pannenkoek dan van het bord weer in de pan. Maak zo 3 pannenkoeken.
Snijd de pannenkoek in stukken en garneer met tuinkers.