Lentesalade met ei en raapstelen*
Meer info over Raapstelen
Snijd de hardgekookte eieren elk in 4 parten. Klop een dressing van knoflook, olie, azijn, mosterd en peper en zout naar smaak. Snijd de ui in ringen en de tomaten in partjes. Schep de raapstelen, ui, tomaat en ansjovis door elkaar. Schenk de dressing erover. Garneer met de olijven en de partjes ei.

Ingrediënten

1 bosje raapstelen
2 hardgekookte eieren
1 ui
1 blikje ansjovisfilets
4 tomaten

Dressing:

1 teentje knoflook, geperst
4-6 eetlepels olijfolie
1-2 eetlepels balsamico-azijn
1 theelepel Franse mosterd
zout en peper
zwarte olijven
 

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?