(Lint)pasta met rucola
Meer info over Rucola

Kook de pasta beetgaar. Fruit halverwege de kooktijd de knoflook en tomaat in olijfolie. Laat op middelhoog vuur even sudderen. Voeg dan de rucola toe aan het mengsel van knoflook en tomaat. Meng er na 1 minuut de beetgare pasta door. Warm nog even door. Serveer met geschaafde Parmezaan.  

Het is ook mogelijk om de pasta toe te voegen aan het mengsel van knoflook en tomaat. Schep de pasta op de borden en leg op het laatst de rucola op de pasta. Het gerecht smaakt dan pittiger.

 

Ingrediënten

400 gram (lint)pasta
1 a 2 teentjes knoflook, fijngehakt
3 tomaten, heel kleine gesneden
olijfolie
4 handjes rucola
60 gram Parmezaanse kaas, geschaafd

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?