Kook de maïskolven gaar in ongeveer 15 minuten. Maak kruidenboter van de overige ingrediënten en serveer de maïskolven met de kruidenboter.
Maiskolf met kruidenboter*
Meer info over Suikermais
Ingrediënten
2 maïskolven2 el fijngehakte peterselie
1 el fijngehakte bieslook
peper en zout
100 gr zachte roomboter
1 teentje knoflook, geperst
Ingrediënten
2 maïskolven
2 el fijngehakte peterselie
1 el fijngehakte bieslook
peper en zout
100 gr zachte roomboter
1 teentje knoflook, geperst
2 el fijngehakte peterselie
1 el fijngehakte bieslook
peper en zout
100 gr zachte roomboter
1 teentje knoflook, geperst
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!