Meiraapjes met aardappelpuree*

Meer info over Meirapen

Ingrediënten

4 raapjes, gewassen, in plakken van 1/2 cm
100 gr boter
peper en zout
600 gr aardappelpuree, warm
100 gr kruidenkaas, plakken

Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een ovenschaal in. Bak de raapjes in de boter aan beide kanten lichtbruin, bestrooi ze met peper en zout en leg ze even op keukenpapier om overtollig vet te verwijderen. Doe de aardappelpuree in de ovenschaal. Verdeel de raapjes erover, leg daar de plakken kaas overheen. Zet de schotel ongeveer 10 minuten in de oven tot de kaas goed gesmolten is. Eet er bijv. een frisse groene salade bij. Ook lekker met stoofvlees of een vispotje.

Ingrediënten

4 raapjes, gewassen, in plakken van 1/2 cm
100 gr boter
peper en zout
600 gr aardappelpuree, warm
100 gr kruidenkaas, plakken

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?