Mexicaanse omelet met gemengde kiemen*

Ingrediënten

1 ui, gesnipperd
2 Spaanse pepers, fijngehakt (verwijder eventueel het zaad)
¼ tl knoflookpoeder
¼ tl chilipoeder
2 el boter
4 eieren, geklopt
50 gr gemengde kiemen
2 el melk
30 gr geraspte kaas

Verhit de helft van de boter en bak hierin de ui en de pepers met het knoflook- en chilipoeder.
Klop de eieren los met de melk, en bak deze in de rest van de boter tot een omelet.
Doe hierop het uimengsel met de gemengde kiemen en de kaas en vouw dubbel.

Ingrediënten

1 ui, gesnipperd
2 Spaanse pepers, fijngehakt (verwijder eventueel het zaad)
¼ tl knoflookpoeder
¼ tl chilipoeder
2 el boter
4 eieren, geklopt
50 gr gemengde kiemen
2 el melk
30 gr geraspte kaas

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?