Verwarm in een soeppan 2 el olie zachtjes en bak hierin 2 tenen knoflook tot ze licht kleuren (niet bruin, dan worden ze bitter). Neem ze uit de pan en houd apart. Voeg de rijst toe en bak 2 minuten zachtjes totdat de rijst glanst. Voeg de 3e teen knoflook, gember en limoenrasp toe en bak ze 1 minuut mee. Schenk de bouillon erop en leg de kippenbouten of poten erin. Breng het aan de kook en laat 15 minuten zachtjes trekken. Neem de kip uit de pan, laat ze iets afkoelen en haal dan het vlees van de botjes. Doe het kippenvlees terug in de pan samen met de garnalen, amsoi en kokosmelk en laat het nog 3-5 minuten zacht koken. Voeg de taugé toe, warm 1 minuut mee en breng de soep op smaak met zout en peper en flink wat limoensap. Bestrooi met de gebakken knoflookplakjes. Maak de soep eventueel nog extra lekker door er cassave chips of emping bij te geven.