Radijs-bietensalade

Radijs-bietensalade

Kook de eieren halfzacht. Wij doen dit door ze in een pannetje met koud water te leggen, het water aan de kook te brengen, ze 4-5 minuten te laten koken en daarna af te spoelen met koud water. Snijd ondertussen de bieten in blokjes. Snijd de radijsjes in vieren. Snijd...
Wortelen met maissalsa

Wortelen met maissalsa

Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de wortelen en halveer ze in de lengte. Leg op een bakplaat, besprenkel met 1 eetlepel olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Rooster ze in de oven in 30-45 minuten gaar. Keer ze halverwege even om . Verwijder de bladeren...
Curry van sperziebonen en tomaatjes

Curry van sperziebonen en tomaatjes

Snijd de uiteinden van de sperziebonen af. Halveer de cherrytomaten. Snijd de ui in dunne halve ringen en de knoflook in dunne plakjes. Verhit de olie in een brede pan. Fruit hierin de ui en knoflook tot glazig. Voeg het kerriepoeder en de kurkuma toe en fruit 2...
Cacio e pepe bonen met broccoli

Cacio e pepe bonen met broccoli

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de broccoli in de lengte in 8 parten. Leg op een bakplaat, besprenkel met 1 eetlepel olijfolie en breng op smaak met zout. Rooster zo’n 20-30 minuten in de oven tot de broccoli beetgaar is. Snipper de sjalot en knoflook. Verhit 1...
Pompoen met kikkererwten en pesto

Pompoen met kikkererwten en pesto

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de pompoen doormidden, verwijder de draden en pitten en snijd het vruchtvlees in stukken. Spreid uit over een ovenplaat en meng er 1 eetlepel olijfolie door. Breng op smaak met zout en peper. Rooster in 25-30 minuten gaar. Snipper...