Was de paksoi en snijd deze in fijne reepjes. Klop een dressing van de overige ingrediënten behalve de pecannoten. Schep de dressing door de paksoi. Laat de dressing minimaal een half uur intrekken en schep het dan nogmaals om. Schep er de pecannoten over en serveer.
Paksoi-pecansalade*
Meer info over Paksoi
Ingrediënten
1 struik paksoiDressing:
4 el walnootolie
1 el citroensap
2 tl honing
1 tl grove mosterd
50 gr pecannoten
Ingrediënten
1 struik paksoi
Dressing:
4 el walnootolie
1 el citroensap
2 tl honing
1 tl grove mosterd
50 gr pecannoten
Dressing:
4 el walnootolie
1 el citroensap
2 tl honing
1 tl grove mosterd
50 gr pecannoten
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!