Paksoi-pecansalade*
Meer info over Paksoi

Was de paksoi en snijd deze in fijne reepjes. Klop een dressing van de overige ingrediënten behalve de pecannoten. Schep de dressing door de paksoi. Laat de dressing minimaal een half uur intrekken en schep het dan nogmaals om. Schep er de pecannoten over en serveer.

Ingrediënten

1 struik paksoi

Dressing:

4 el walnootolie
1 el citroensap
2 tl honing
1 tl grove mosterd
50 gr pecannoten

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?