Paksoicurry*

Meer info over Paksoi

Ingrediënten

2 struiken paksoi
2 el zonnebloemolie
400 gram kipfilet of quornstukjes
2 el Indiase kerriepasta mild
100 gr gemalen kokos
200 ml crème fraïche

Snijd de paksoi in dunne reepjes. Verhit de olie in een wok en bak de kip of quorn in 5 minuten bruin. Voeg de paksoi toe en bak het 2 minuten mee (eerst het witte gedeelte en later het groene gedeelte). Voeg de kerriepasta toe en bak het 1 minuutje mee. Meng de kokos met de crème fraîche en voeg het toe aan de paksoi. Laat het geheel koken tot de saus lobbig is. Eventueel nog wat water toevoegen als de saus te dik wordt. Lekker met rijst.

Ingrediënten

2 struiken paksoi
2 el zonnebloemolie
400 gram kipfilet of quornstukjes
2 el Indiase kerriepasta mild
100 gr gemalen kokos
200 ml crème fraïche

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?