Papa’s paksoistamppot
Meer info over Paksoi

Het geheime ingrediënt van deze stamppot? Piccalilly! Je kunt ons op ons woord geloven dat dat verrassend heerlijk is.

Nog lekkerder met semi zongedroogde tomaatjes en stukjes augurk erdoor. 

 

 

 

Schil de aardappels, snijd in stukken en kook ze afgedekt in ongeveer 20 minuten gaar. Snijd ondertussen de paksoi in dunne reepjes. Giet de aardappels af en stamp ze met de paksoi, piccalilly, boter en melk tot een smeuïge stamppot. Breng op smaak met zout en peper.

Ingrediënten

Hoofdgerecht 4 personen:

1,2 kg kruimige aardappels
2 stuks paksoi
4 volle el piccalilly
een klontje boter
75 ml warme melk
zout en peper

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?