Pasta met courgettesaus en vegetarische balletjes*

Meer info over Courgette

Ingrediënten

400 gr vegetarische balletjes
400 gr pasta naar keus
2 tenen knoflook, geperst
1 rode peper, fijngehakt
8 el olijfolie
2 courgettes, geraspt
60 gr Parmezaanse kaas
zout en peper

Bak de balletjes en houd ze warm in de oven op een lage stand. Kook de pasta in ruim kokend water in 8-10 minuten gaar en giet af. Bak voor de saus de knoflook en peper zachtjes 1 minuut in de olie. Voeg de courgette toe en bak het nog 4 minuten tot de courgette gaar is. Voeg tenslotte de Parmezaan toe en breng op smaak met zout en peper. Schep de saus door de pasta en leg de balletjes er bovenop.

Ingrediënten

400 gr vegetarische balletjes
400 gr pasta naar keus
2 tenen knoflook, geperst
1 rode peper, fijngehakt
8 el olijfolie
2 courgettes, geraspt
60 gr Parmezaanse kaas
zout en peper

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?