Pastinaakpuree met andijvie*

Meer info over Pastinaak

Ingrediënten

4 middelgrote pastinaken
3 el melk
25 gr boter
1/2 tl zout
1/2 tl gemalen witte peper
mespunt nootmuskaat
50 gr fijngesneden andijvie

Schil de pastinaken en snijd ze in stukken. Kook de pastinaken gaar en pureer met de staafmixer helemaal glad. Meng alle ingrediënten erdoor, als laatste de andijvie. Serveer direct.

Ingrediënten

4 middelgrote pastinaken
3 el melk
25 gr boter
1/2 tl zout
1/2 tl gemalen witte peper
mespunt nootmuskaat
50 gr fijngesneden andijvie

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?