Pastinaakrosti’s*
Meer info over Pastinaak

Dit is een recept van abonnee Marieke.

Rasp de aardappel en de pastinaken. Meng met de eieren (1 of 2 afhankelijk van de massa), voeg zout en peper toe en vorm er ballen van. Sla de ballen plat tot burgers.

Bak de burgers in roomboter in een koekenpan (of meerdere koekenpannen).

Serveer de burgers op een bedje van sla met een dressing. Bijv. wat balsamico met peper of een pittige tomatensalsa. En serveer naar wens het gebakken eitje er boven op! mmmmmm.

Ingrediënten

Rosti-bugers:

1 aardappel, geschild
2 pastinaken, geschild
1 of 2 eieren
roomboter om in te bakken

Om te serveren:

bedje van sla
dressing naar keus
gebakken eitje

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?