Schil de pastinaak en snijd hem in kleine blokjes. Blancheer vervolgens de pastinaak en meng deze met de in blokjes gesneden peer en de noten. Voeg daarna een beetje crème fraîche, peper, zout en gember(poeder) toe.
Pastinaaksalade met peer*
Ingrediënten
1 pastinaak1 peer
1 dl crème fraïche
50 gr walnoten, even geroosterd in een droge koekenpan
een beetje geraspte gemberwortel of gemberwortelpoeder
peper en zout
Ingrediënten
1 pastinaak
1 peer
1 dl crème fraïche
50 gr walnoten, even geroosterd in een droge koekenpan
een beetje geraspte gemberwortel of gemberwortelpoeder
peper en zout
1 peer
1 dl crème fraïche
50 gr walnoten, even geroosterd in een droge koekenpan
een beetje geraspte gemberwortel of gemberwortelpoeder
peper en zout
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!