Snijd twee peren doormidden en haal het klokhuis eruit. Vul de peren met geitenkaas. Rooster de pijnboompitjes. Zet de peren 5 minuten in de oven op 200°C, schenk er een beetje honing over en strooi de pijnboompitjes erover.
Peer met geitenkaas*
Meer info over Peren
Zoet en hartig, mmmm!
Ingrediënten
2 peren200 gr geitenkaas
pijnboompitjes
honing
Ingrediënten
2 peren
200 gr geitenkaas
pijnboompitjes
honing
200 gr geitenkaas
pijnboompitjes
honing
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!