Pureer de twee gedroogde tomaten en meng ze met mosterd, mayonaise en olijfolie. Breng op smaak met cayennepeper en zout. Bijvoorbeeld lekker bij couscous.
Pittige tomatendressing
Meer info over Dressing
Ingrediënten
2 gedroogde tomaten1 tl mosterd
3 el crème fraïche
5 el mayonaise
2 el olijfolie
cayennepeper
zout
Ingrediënten
2 gedroogde tomaten
1 tl mosterd
3 el crème fraïche
5 el mayonaise
2 el olijfolie
cayennepeper
zout
1 tl mosterd
3 el crème fraïche
5 el mayonaise
2 el olijfolie
cayennepeper
zout
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!