Portobella’s gevuld met spinazie, kaas en walnoten*

Meer info over Portobella

 

 

 

Ingrediënten

Recept voor 2 personen:

4 portobella's
ongeveer 100 gr brie of 125 gr geitenkaas
400 gr verse spinazie
1 rode ui
handje walnoten
1 teentje knoflook

Dit is een recept van abonnee Hennie.

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de ui en knoflook fijn en bak in olijfolie. Voeg ongeveer 250 gr spinazie toe en laat slinken. Laat het vocht uit de pan lopen en doe het groentemengsel in een kom. Meng vervolgens met kleine stukjes brie of geitenkaas en walnoten. Leg de portobella’s op een bakplaat en smeer in met olie. Vul ze met het kaas-spinazie mengsel en zet het ongeveer 15 minuten in de oven.
Serveer op een bedje van de overgebleven spinazie.

Ingrediënten

Recept voor 2 personen:

4 portobella's
ongeveer 100 gr brie of 125 gr geitenkaas
400 gr verse spinazie
1 rode ui
handje walnoten
1 teentje knoflook

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?